hu en
2019. Október 25. 14:20  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
SZURKOLÓI
Túl a 11.000 kiadott belépőn, a B1, B5 és D6 szektorokat is megnyitjuk a vasárnapi rangadóra!

A nagy érdeklődésre való tekintettel minden szektor megnyitásra került a MOL Aréna Sóstóban! Szombaton és vasárnap is lesz lehetőség jegyvásárlásra.

A MOL Fehérvár FC október 27-én 17:15-ös kezdettel a MOL Aréna Sóstóban fogadja a Ferencváros gárdáját. A találkozó iránt óriási az érdeklődés, már több mint 11 ezer jegyet adott ki klubunk.

Mivel a belépők gyorsan fogynak, péntek délelőtt a B1, B5 és D6 szektorokat is megnyitottuk, szurkolóink már ide is megválthatják jegyeiket.

Kérjük szurkolóinkat, hogy mindenképpen elővételben vásároljanak belépőt, amely kedvezőbb, gyorsabb és kényelmesebb módja a jegy megszerzésének! Részletes jegyinformációkat itt olvashat.

Felhívjuk továbbá drukkereink figyelmét, hogy a várható nagy forgalomra való tekintettel feltétlenül időben induljanak el a mérkőzésre! Érdemes korábban a MOL Aréna Sóstóhoz érkezni, hiszen számos programmal és aktivitással várjuk az érdeklődőket.

Szombaton és vasárnap is lesz még lehetőség jegyvásárlásra!

Helyszín Cím Nyitvatartás
MOL Aréna Sóstó 1-2-3-4. pénztárak és főpénztár 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Vasárnap 13:15-18:00

Fehérvári Jegyiroda

8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)

Szombaton és vasárnap
10:00-16:00

Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Szombaton:
12:00-20:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattintson ide:
meccsjegy.mlsz.hu

Online már csak Vidi szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni! Az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is leolvasható!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon: +36 30 5080999,
illetve e-mailben az [email protected]tex.hu címen.

Ételudvar: A MOL Aréna Sóstó főépülete előtti téren a meccsnap hangulata mellett 14:00-tól ínyenc falatokba is belekóstolhatnak szurkolóink! A foodtruckok kínálatában hot-dog, kávé, limonádé (MOL Fresh Corner), kolbász (Kolbice), krumpli-chips (Crispy Chips), lángos és fánk is választható, de nem maradthat el a fröccs- (Laposa) és a sörterasz sem!

Versenyautók: Szintén a főépület előtt, 14:00 órától lehet megtekinteni a Zengő Motorsport két Seat Cupra versenyautóját is, amelyekkel a TCR Europe Túraautó-kupában indul az istálló.

Freestyle foci: A labdazsonglőrök bemutatója mellett ügyességi játékokban is kipróbálhatják magukat szurkolónk a főépület előtti téren 14:30-tól. A félidei szünetben, a C és a D lelátók alatti belső kerengőn is találkozhatnak a srácokkal és trükkjeikkel a mérkőzésre kilátogatók.

VidiShop: Érdemes lesz vasárnap délután a MOL Aréna Sóstóban található üzletünkbe betérni, hiszen hatalmas, 25-40%-os kedvezményekkel vásárolhatják meg kifutó adidas termékeinket. A VidiShop 14:30-kor nyit vasárnap!

Vidi Múzeum: Klubunk legendája és örökös gólkirálya, Szabó József fogadja az érdeklődőket a klub történelmének legfontosabb állomásait bemutató kiállításon, 14:30-tól. 

Sóstói kilátó: Székesfehérvár Önkormányzatának jóvoltából a meccs délutánján 14:00 és 16:30 között ingyenesen lesz látogatható a Sóstói Természetvédelmi terület kilátója. (Fontos, hogy a kilátóban egyszerre 15 látogató tartózkodhat.)

Szurkolói zóna:  A C és a D lelátó alatti kerengőn újra lehetőség lesz kipróbálni a Darts Focit és a Reflexfalat, gyerekek számára pedig itt, és a B-szektorok alatt is gyereksarok nyílik.

Táncműsor: Cheerleader előadás a MOL Aréna Sóstó gyepén a mérkőzés félidejében.

Stopli: ezúttal sem marad el a gyerekek kedvence! Ifjúsági kabalafiguránk, Stopli járja majd a MOL Aréna Sóstó lelátóit a mérkőzés előtt és a félidőben is!

Ahogy azt már szurkolóink megszokhatták, ezúttal is lesz mérkőzésnapi műsorújság, a lefújást követően pedig 2019-20-as csapatposzterekhez juthatnak a meccsre kilátogatók.

Találkozzunk vasárnap a MOL Aréna Sóstónál!

CÍMKÉK
2019-2020 OTP Bank Liga MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek