hu en
2019. Október 21. 11:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
STATISZTIKA
Nego Loic bekerült a 9. forduló csapatába

A Mezőkövesd elleni teljesítményére kapott pontszám a második legmagasabb érték a jobbhátvédek között a szezonban.

A molfehervarfc.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk a hétvégén gól nélküli döntetlent játszott Mezőkövesden. A mérkőzésen nyújtott teljesítményével Nego Loic érdemelte ki, hogy bekerüljön a forduló válogatottjába.

A 9. forduló válogatottja
Dibusz Dénes (Ferencváros, 308) - Nego Loic (MOL Fehérvár FC, 312), Kamen Hadzhiev (Puskás Akadémia, 319), Batik Bence (Honvéd, 279), Silye Erik (Mezőkövesd, 269) - Gyurcsó Ádám (Puskás Akadémia, 356), Papp Kristóf (Paks, 339), Josip Knezevic (Puskás Akadémia, 307), Yoell van Nieff (Puskás Akadémia, 300), Gheorghe-Theodor Grozav (Kisvárda, 263) - David Vanecek (Puskás Akadémia, 267)

Idén honosított jobbhátvédünk, Nego Loic újabb remek teljesítményt rakott le az asztalra, hiszen korábban "csak" a legmagasabb szezonbéli jobbhátvéd-érték volt az övé, most viszont már az első két pozíciót birtokolja, ráadásul a szezon eddigi legjobb átlagát is hozza a posztján, így bent van az idény válogatottjában is.

A Vidiből Negóhoz csatlakozik ebben az összeállításban Musliu, Elek és Hodzic is.

A 2019-20-as idény válogatottja átlagpontszámok alapján
Dibusz Dénes (Ferencváros, 294) - Nego Loic (MOL Fehérvár FC, 279), Visar Musliu (MOL Fehérvár FC, 292), Batik Bence (Honvéd, 275), Anton Kravchenko (Kisvárda, 275), Eldar Civic (Ferencváros, 279) - Gyurcsó Ádám (Puskás Akadémia, 265), Elek Ákos (MOL Fehérvár FC, 270), Cseri Tamás (Mezőkövesd, 282) - Gheorghe-Theodor Grozav (Kisvárda, 275), Armin Hodzic (MOL Fehérvár FC, 273)

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek