hu en
2019. Október 16. 18:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
NŐI LABDARÚGÁS
Kiesett felnőtt női csapatunk a Magyar Kupából

Nyolc góllal kaptunk ki a bajnoki címvédő Ferencvárostól.

A 2018-19-es idényhez hasonlóan idén is a Ferencvárossal került össze felnőtt női csapatunk a FÖRCH Magyar Kupában. Gajdóczi Tibor együttese nem tudta megszorítani az elmúlt 5 év során háromszor is bajnok zöld-fehéreket és 8-0-ra maradt alul. A találkozóról a vezetőedző nyilatkozott a molfehervarfc.hu-nak.

"Nem véletlenül tartják a Fradit Magyarország egyik legjobb női csapatának, szinte minden játékosuk válogatott. Ennek ellenére úgy vélem, jól teljesített fiatal csapatunk, mivel meg tudtuk valósítani azokat, amiket elterveztünk. Apró célokkal készültünk a mérkőzésre, a labdabirtoklásunk például magasabb százalékú volt, mint egy évvel ezelőtt. Akkor az eredmény ellenére nagyobb volt ellenfelünk fölénye, most igyekeztünk hátulról kihozni, megtartani a labdákat, felépíteni a támadásokat és ebben sikerrel is jártunk. Kulturált, szervezett futballt mutattunk, reálisan nézve ennyi különbség van a két csapat között. Jól szolgálja fejlődésünket, ha időről időre ilyen erős ellenfelek ellen léphetünk pályára, így felmérhetjük, hol tartunk" - fogalmazott Gajdóczi Tibor vezetőedző.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek