hu en
2019. Október 16. 14:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
JÁTÉK
A kedvenc Vidi - FTC - meccsem... - NYEREMÉNYJÁTÉK

Küldje el legkedvesebb, Ferencváros elleni rangadóval kapcsolatos történetét vagy fotóját és exkluzív, adidas Varsity Jacket-et nyerhet!

110. tétmérkőzésünkre kerül sor a Ferencvárosi TC ellen október 27-én. A zöld-fehérekkel először 1967-ben csaptunk össze - arra a találkozóra vélhetőleg kevés drukkerünk emlékszik, de az elmúlt 52 év során számos szép eredményt értünk el ellenük, a 2018-19-es idényben például háromszor is föléjük kerekedtünk.

Szurkolóinkat most múltidézős játékra invitáljuk: arra kérjük Önöket, küldjék el legkedvesebb emléküket az FTC ellen játszott meccseinkkel kapcsolatban. Ez lehet kalandos történet, jó értelemben vett hidegrázós sztori vagy éppenséggel fotó is - a lényeg, hogy írják meg a [email protected] e-mail címre legkésőbb október 23-a éjfélig, a beküldők között pedig exkluzív, vidis, adidas Varsity Jacket felsőt sorsolunk ki!

A nyertes történetét és/vagy fotóját a molfehervarfc.hu-n és a következő hazai meccsfüzetben (november 23-án) is publikáljuk!

 
CÍMKÉK
2019-2020 OTP Bank Liga MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek