hu en
2019. Október 13. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
MOL Fehérvár FC II: vereség a Komárom otthonában

Egykori Vidi-játékosok vezérletével nyert a Komárom 3-0-ra második csapatunk ellen.

NB III Nyugati csoport, 2019-2020, Őszi szezon, 10. fordulóMeccs center 
3-0
(1-0)
Schiller 40, Csernák 60, Vincze 64
Komárom VSE:
Rigó -- Schiller, Végh, Csernák, Molnár, Vincze, Bán (Katona 65), Göblyös (Kiss 74), Kenesei, Végh, Koronczai (Musitz 84)

MOL Fehérvár FC II:
Gundel-Takács Bence -- Tóth Attila (Dinnyés Olivér 65), Illés Richárd, Pápai, Szalai (Galacs Erik 65), Vágó, Ódor (Molnár 53), Halmai Ádám, Kojnok, Mocsi, Szabó Levente
2019.10.12. KomáromMolaji SporttelepJátékvezetők: Takács Ryan LeeBede TamásKulman Tamás

A vasárnap esti Magyarország - Azerbajdzsán Eb-selejtező miatt a teljes NB III-as fordulót szombat délután rendezték meg. Tímár Krisztián együttese Komáromba látogatott. Egyik csapat sem volt jó formában az elmúlt hetekben, Bozsik Péter legénysége a legutóbbi négy fordulóban mindössze egy pontot szerzett, míg a fehérvári fiatalok két pontot gyűjtöttek ugyanebben az időszakban. Az NB I-es keretből ezúttal négy fiatal labdarúgó igyekezett segíteni NB III-as csapatunknak, a kapuban Gundel-Takács Bence foglalt helyet, míg a mezőnyben ott volt Mocsi Attila, Halmai Ádám és Szabó Levente is.

Az első félidőben sokáig úgy tűnt, egyik csapat sem jut előnyhöz, azonban a 40. percben a néhány évvel ezelőtt még a Vidi II-ben futballozó Schiller Patrik talált be a kapunkba, így a hazaiak egygólos előnnyel vonulhattak a félidőben az öltözőbe.

A második félidő közepén - a 60. és a 65. perc között - akárcsak egy hete a Lipóti Pékség ellen, ezúttal is egymás után több gólt kaptunk, múlt héten 6 perc alatt hármat, ezúttal 4 perc alatt kettőt. A 60. minutumban Csernák, négy perccel később pedig a korábban szintén a Vidi II-ben is futballozó Vincze Viktor szerzett gólt. A mieink a legközelebb a 69. percben jártak a gólszerzéshez, ekkor a csereként pályára lépő Molnár lőtt 14 méterről a felső lécre.

A 3-0-ás végeredmény azt jelenti, hogy második csapatunk továbbra is a 14. helyen áll a bajnokságban. Legközelebb jövő héten vasárnap a Puskás Akadémia FC II látogat Székesfehérvárra, a felcsútiak 3 ponttal gyűjtöttek eddig többet mint mi, és egy hellyel megelőznek bennünket.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek