hu en
2019. Október 12. 14:15  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Funsho Bamgboye: "Boldog vagyok, hogy kezdőként kaptam lehetőséget"

Támadónk hosszabb ideje sérüléssel bajlódott, most visszatért és gólt szerzett, gólpasszt adott.

Győzelemmel zárta a Vasas elleni edzőmérkőzést a MOL Fehérvár FC. A találkozón hosszabb idő után szerepelt ismét az első csapatban Funsho Bamgboye, aki góllal és gólpasszal vette ki a részét a sikerből.

"Hosszabb ideje bajlódtam sérüléssel, ezért nagyon boldog vagyok, hogy kezdőként kaptam lehetőséget és a gólom, valamint gólpasszom azt jelzi, hogy magam mögött tudhatom a rossz időszakot. A Vasas szervezett, jó csapat benyomását keltette, az NB II-ben sem szerepelnek rosszul, úgyhogy annak ellenére is fontosnak tartom, hogy sikerült nyerni, hogy ez csak felkészülési mérkőzés volt. Remélem, a vezetőedző jó véleménnyel van a mai játékomról, szeretnék a bajnokságban is bizonyítani. Ezt majd ő eldönti, hogy ott is pályára léphetek-e, nekem most az a dolgom, hogy továbbra is koncentráljak a feladatokra és tovább fejlesszem magam" - nyilatkozta Funsho Bamgboye.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek