hu en
2019. Október 07. 19:30  -  Guber Péter   -   Fotó: mlsz.hu
VÁLOGATOTT
Kovácsik Ádám és Kovács István csatlakoztak a válogatotthoz

Kapusunk és középpályásunk hétfőn Telkibe utazott, Pátkai Máté és Tamás Krisztián viszont sérülés miatt kihagyja a Horvátország és Azerbajdzsán elleni mérkőzéseket.

A molfehervarfc.hu-n korábban beszámoltunk arról, hogy a magyar válogatott Horvátország és Azerbajdzsán elleni keretébe behívót kapott négy Vidi-játékos: Kovácsik Ádám, Kovács István, Pátkai Máté és Tamás Krisztián (utóbbi kölcsönben jelenleg a Zalaegerszeget erősíti).

Sérülések miatt Pátkai Máté és Tamás Krisztián végül nem lehetnek ott a nemzeti csapat összetartásán - helyükre Vida Mátét és Ferenczi Jánost hívta be Marco Rossi szövetségi kapitány -, de Kovácsik és Kovács csatlakoztak a társakhoz Telkiben.

A mai napon Marco Rossi szövetségi kapitány edzést tartott a válogatott edzőközpontjában, melynek első 15 perce sajtónyilvános volt.

Magyarország október 10-én 20:45-kor Splitben Horvátország ellen lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn, majd október 13-án a Groupama Arénában zárt kapuk előtt Azerbajdzsánt fogadja.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek