hu en
2019. Október 07. 10:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
SZURKOLÓI
Elindult a jegyértékesítés a Ferencváros elleni rangadóra!

Jegyet online, a MOL Aréna Sóstó Főpénztárában, a VidiShopban, a Fehérvári Jegyirodában és a Petőfi Kultúrtanszéken is lehet váltani.

 

Október 27-én 17:15-ös kezdettel lép pályára együttesünk a MOL Aréna Sóstóban a Ferencváros elleni rangadón. A zöld-fehérek utoljára még 2018 decemberében vendégeskedtek Székesfehérváron bajnokin, csapatunk pedig 2-1-es győzelmet aratott azon a találkozón.

Az online jegyvásárláshoz nem szükséges a klubkártya!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamint születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

Jegyárak

MINDEN SZEKTOR MEGNYITÁSRA KERÜLT!

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattintson ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a B és D szektorok mindegyikébe  0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultracsoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vegyék figyelembe.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a teljes árú, 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal. 

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás

MOL Aréna Sóstó 1-2-3-4. pénztárak és főpénztár

8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.

A mérkőzés hetében
hétfőn, szerdán és pénteken
10:00-17:00

MÉRKŐZÉSNAPON
13:15-18:00

VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
munkanapokon: 10:00-17:30
ebédszünet: 13:00-13:30
MÉRKŐZÉSNAPON NINCS JEGYÁRUSÍTÁS!

Fehérvári Jegyiroda

8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)

Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton és vasárnap
10:00-16:00

Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétköznap és szombaton:
12:00-20:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattintson ide:
meccsjegy.mlsz.hu

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy jegyüket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőhöz! Az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is leolvasható!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon: +36 30 5080999,
illetve e-mailben az [email protected] címen.

Minden Vidi-szurkolót várunk október 27-én is a MOL Aréna Sóstóban!

 
CÍMKÉK
2019-2020 OTP Bank Liga MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek