hu en
2019. Október 01. 16:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kovács Zoltán is meglátogatta a kórházban Huszti Szabolcsot

Sportigazgatónk Szalai Tamással, Késedi Gáborral, Juhász Rolanddal, Elek Ákossal és Torghelle Sándorral együtt tért be középpályásunk kórtermébe.

Ahogy azt a molfehervarfc.hu-n korábban jeleztük, Huszti Szabolcsot az Újpest elleni találkozón elszenvedett térdsérülését követően hétfőn a székesfehérvári kórházban megműtötték. Középpályásunk kórtermében az azóta eltelt időszakban természetesen egymásnak adják a kilincset a látogatók és jobbulást kívánók.

Kedd kora délután Kovács Zoltán sportigazgató Szalai Tamás másodedzővel, Késedi Gábor videoelemzővel, valamint csapatkapitányunkkal, Juhász Rolanddal, illetve Elek Ákossal és a korábbi válogatott támadóval, Torghelle Sándorral együtt tért be Huszti Szabolcshoz. A látogatók reményüket fejezték ki, hogy rutinos játékosunk mihamarabb vissza tud térni a pályára.

"Egy sérülés sosem jön jókor. Sajnos ilyen kiszámíthatatlan a sport, szombaton még bajnokira készülök, ma pedig itt vagyok a kórházban egy komoly műtét után. Egy ártalmatlan szituációt követően sérültem meg, Feczesin Robi csinált egy taktikai faultot, biztos vagyok benne, hogy nem akart sérülést okozni. Jóban vagyunk, beszéltünk is, egyáltalán nincs bennem harag vagy ilyesmi. Amikor Kínában a jobb lábamban elszakadt a keresztszalagom, akkor utána sokan leírtak, hogy ezzel biztos, hogy vége a pályafutásomnak. Ahogy akkor, most is mindent megteszek azért, hogy talpra álljak, még ebben a szezonban ismét pályára szeretnék lépni. Amint elhagyom a kórházat - erre csupán egy-két napot kell várni - el is kezdem azt a rehabilitációs munkát, amit a szakemberek előírnak" - nyilatkozta Huszti Szabolcs.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek