hu en
2019. Szeptember 30. 16:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nikolov, Musliu, Stopira, Hodzic és Rus is meghívót kapott hazája válogatottjába

Eb-selejtezőkön és barátságos meccseken léphetnek pályára.

Az NB I-es góllövőlista éllovasa, Armin Hodzic hosszú idő után lesz ismét tagja a bosnyák válogatottnak, amely október 12-én Finnországot fogadja, 15-én pedig Görögországban lép pályára Eb-selejtezőn. 

Boban Nikolov és Visar Musliu is kézhez kapták válogatott meghívóikat. Észak-Macedónia október 10-én hazai pályán Szlovénia ellen mérkőzik meg, 13-án pedig Lengyelországba látogatnak - természetesen mindkét meccs Eb-selejtező lesz. 

Rus Adrián a román válogatott bő keretébe kapott meghívót, a szövetségi kapitány majd csak az Eb-selejtezők előtt néhány nappal fogja szűkíteni a keretet. Október 12-én Feröer-szigetekre utazik a román nemzeti együttes, 15-én pedig Norvégia legjobbjait látja vendégül a bukaresti Nemzeti Arénában. 

Stopira két nemzetközi barátságos meccsen fog szerepelni hazája válogatottjában, amely október 10-én a Togói Köztársaság, 13-án pedig a Kongói Demokratikus Köztársaság ellen játszik. Mindkét találkozót Marseille-ben rendezik meg. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek