hu en
2019. Szeptember 28. 22:10  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Marko Nikolics: "Megérdemeltük a vereséget"

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - Újpest FC bajnokit.

Marko Nikolics:

"Nem tudok túl sokat mondani a találkozóról. Talán úgy tudok fogalmazni, hogy ma mérkőzést rendeztek Sóstón, de mi nem érkeztünk meg rá. Nem volt meg a kellő energiaszint, kevés volt a futás, nem álltunk bele a párharcokba, nem gyűjtöttük össze a második labdákat, így megérdemeltük a vereséget. Sajnálom Huszti Szabolcs sérülését, ő ma is azon kevesek egyike volt, aki harcolt minden labdáért. Nagyon fontos játékos, bízom benne, hogy nem esett kis sok időre, de fel kell készülnünk erre is, mert nem „néz ki jól” az eset.”

Nebojsa Vignjevics: 

"Gratulálok a játékosaimnak, de nem is szeretnék túl sok szót vesztegetni, hiszen minden látható volt a pályán. A meccs előtt azt mondtam a játékosaimnak, hogy nyerni akarunk, ezért türelmesnek, koncentráltnak kell lennünk. Az első félidő elején talán kissé elvesztettük a fejünket, de aztán rendeztük sorainkat és vártunk a pillanatra, ami aztán el is jött. Egyébként a MOL Fehérvárnak is gratulálok, keményen próbálkoztak, de nyomás alatt tartottuk őket, veszélyesek voltunk. Ha csak a döntetlenért jöttünk volna, akkor vélhetőleg kikapunk. Külön szeretném kiemelni a nyár végi igazolásaink közül Feczesint, aki tapasztalt játékos, jó személyiség és úgy futballozik, mintha 19-20 éves lenne. Teljesen megváltoztatta a csapat karakterét a leigazolása, ez már a DVSC ellen is látszott."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek