hu en
2019. Szeptember 21. 13:52  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szalai Tamás és Sütő Szilárd értékelte az egri kupamérkőzést.

4-2-es Vidi-sikerrel zárult a szombati találkozó.

Szalai Tamás:

„Nem kezdtünk jól, az Eger pedig jól megszervezte a védekezését. Később jöttek a helyzetek, de ezek kimaradtak, majd ahogyan a labdarúgásban ez lenni szokott, az ellenfél talált be egy kontratámadást követően. A szünetben rendeztük a sorokat és a második félidő elején jöttek is egyből a gólok, ez a negyvenöt perc már rendben volt.”

Sütő Szilárd:

„Nagyon büszke vagyok a játékosokra. Az volt a cél, hogy megmutassuk a karakterünket és felvegyük a versenyt a fehérváriakkal, úgy gondolom, ez sikerült. Tudtuk, hogy mik a Vidi erősségei, készültünk arra, hogy a széleken igyekeznek majd létszámfölényt kialakítani, de az első félidőben ezt nagyon jól megoldottuk. A második játékrészre kijött a minőségbeli különbség, de így is megérdemelt taps fogadta a csapatomat a lefújás után. Kijelenthetjük, hogy él a futball Egerben.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek