hu en
2019. Szeptember 10. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
SZAVAZÁS
Szavazzon augusztus hónap legszebb Vidi-góljára! - VIDEÓ

Voksolni Facebook-oldalunkon lehet szeptember 15-én éjfélig. Cikkünkre kattintva egy videóban megtekinthető az előző hónap összes vidis találata!

A 2019-es esztendővel új nyereményjátékot indított a MOL Fehérvár FC, hivatalos Facebook-oldalunkon minden hónap elején várjuk szurkolóink szavazatait!

Drukkereinknek azt kell eldönteniük, hogy melyik volt az előző hónap legszebb Vidi-találata, a végső nyertesre voksolók között pedig dedikált Vidi-mezt sorsolunk ki.

Augusztusban összesen 16 gólt szereztünk, melyből Futács és Hodzic 5-5, míg Huszti, Juhász, Elek, Petrjak, Musliu és Milanov 1-1 gólt vállaltak. Futács és Hodzic ezzel az OTP Bank Liga góllövőlistájának élén is állnak egyúttal.

A Facebook-oldalunkon indított szavazás szeptember 15-én éjfélig tart, a nyertest szeptember 16-án, hétfőn sorsoljuk ki.

Szavazzon Ön is augusztus hónap legszebb Vidi-góljára!

A Játékszabályzat az alábbi linken érhető el.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek