hu en
2019. Szeptember 09. 12:13  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu, Lénárt Márton
Az Eger lesz az ellenfelünk az idei szezon első MK-meccsén

A találkozóra a szeptember 21-én kerül sor idegenben. 

Hétfő délelőtt az MLSZ székházában a szövetség elkészítette a Magyar Kupa-főtábla első körének párosításait. Címvédő együttesünk az NB III-as Eger SE ellen kezdi meg a 2019-2020-as kupaküzdelmeket. 

Ellenfelünk 6 fordulót követően, két győzelemmel és négy vereséggel a 10. helyen áll az NB III Keleti-csoportjában. Az Eger keretében több egykori fehérvári labdarúgó is található: Varga Huba és Haász Tamás Bertold a Vidi U19-es és NB III-as csapataiban is szerepeltek, Pratsler Alex pedig még fiatalon, utánpótlás-játékosként játszott a Vidi korosztályos csapataiban.

Szeptember elején az Eger leigazolta a Vidi egykori bajnok védőjét, Vaskó Tamást is, ő azonban csak október 1-től játszhat új csapatában, így ellenünk még biztos, hogy nem lép pályára. Szintén az egriekkel kapcsolatos hír, hogy a napokban szerződést bontottak a csapat nyáron kinevezett vezetőedzőjével, Klink Zoltánnal.

A találkozó szeptember 21-én 11.45-kor kezdődik majd, a tv élőben közvetíti.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek