hu en
2019. Szeptember 03. 21:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Megtelt a Club 41

Futács Márkó és Elek Ákos volt a vendég az RBD törzshelyén.

A kedd délutáni edzést követően a remek bajnoki kezdés két meghatározó résztvevője, Elek Ákos és a góllövőlistát négy meccsen szerzett öt góljával - társbérletben - vezető Futács Márkó nem hazafelé, hanem a Club 41 felé vette az irányt, hiszen szurkolói találkozóra voltak hivatalosak.

A hivatalos szót azonban az esemény jelzőjeként nem kell használnunk, az RBD törzshelyén – amely megtelt Vidi-szurkolókkal– kötetlen beszélgetés folyt játékosaink és az érdeklődők között.

Elek Ákos kicsit nosztalgiázott is, hiszen ő már évekkel ezelőtt is járt itt, Futács Márkó beszélt többek között angol és horvát tapasztalatairól, valamint mindkét játékosunk elmondta, hogy hogyan élte meg a csapat tervezettnél rövidebb európai szereplését és az azt követő sikeres itthoni kezdést. Az egyórás beszélgetés végén játékosaink is kérdeztek a szurkolóktól, többek között arra is kíváncsi volt a két válogatott labdarúgó, hogy mikor lesz majd és mit ábrázol a következő szurkolói koreográfia, de a jelenlévő erre csak annyit mondtak, ez maradjon meglepetés, így mindenki kíváncsian várja, milyen látvánnyal áll majd elő legközelebb a tábor.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek