hu en
2019. Szeptember 02. 12:45  -  Guber Péter   -   Fotó: dvsc.hu
Zsóri Dániel a legjobb három között a Puskás-díj szavazásán!

Frissen szerződtetett támadónk még februárban, a Ferencváros ellen NB I-es debütálása alkalmával ollózott győztes gólt a DVSC színeiben.

Az átigazolási időszak hajrájában szerződtette klubunk a Debreceni VSC-től Zsóri Dánielt. A 18 esztendős támadót korábban a Ferencváros elleni NB I-es debütálása alkalmával szerzett győztes ollózós góljával jelölték az idei FIFA Puskás-díj 10 esélyese közé, most pedig remek hírt kapott.

A tizes listát szeptember másodikán a szurkolók szavazatai alapján hármasra szűkítették, Zsóri találata pedig bekerült a legjobb háromba - a kolumbiai Juan Fernando Quintero, valamint Lionel Messi góljai mellé!

A díjat szeptember 23-án, a milánói Scalában rendezett FIFA-gálán - több más elismerés mellett - adják át, akkor derül majd ki, hogy ki végzett az első helyen a FIFA-legendák szakértői bizottságának döntése alapján.

"Természetesen azonnal értesültem a hírről és nagyon örülök neki! Kissé meglepett ugyan, de bíztam benne, hogy bekerülök a legjobb háromba. Előzetesen úgy gondoltam, hogy Messi, valamint Ibrahimovic biztosan ott lesznek, hiszen a szurkolók szavazatai döntenek és nekik óriási szurkolótáboruk van - utóbbi kimaradására nem számítottam. Egyelőre nem szeretnék jóslatokba bocsátkozni a nyerési esélyeimet illetően, a győztes kilétére majd a gálán úgyis fény derül" - fogalmazott honlapunknak Zsóri Dániel.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek