hu en
2019. Szeptember 02. 13:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Négy évtized mezgyűjteményével várja szurkolóinkat a Vidi Múzeum a Futball Éjszakáján

Szeptember 6-án 14 órától 24 óráig tart nyitva a VidiShop és a Vidi Múzeum is.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, klubunk részt vesz a második alkalommal megrendezésre kerülő Futball Éjszakáján, melynek keretein belül különleges, villanyfényes stadiontúrára invitáltuk szurkolóinkat. A profi idegenvezetők által kalauzolt túrák még augusztus 27-én, a meghirdetés napján beteltek, de a lemaradók se csüggedjenek: a Vidi Múzeum is programokkal várja az érdeklődőket.

A VidiShop és a Vidi Múzeum szeptember 6-án, a Futball Éjszakájának napján 14 órakor nyit és éjfélkor zár. Ezen időszak alatt szurkolóink megtekinthetik Szilágyi Balázs magángyűjteményét az elmúlt 40 év Vidi-mezeiből; lapozgathatják az 1970-es, 1980-as évek Képes Sportjait; megvizsgálhatják a különböző szezonok Vidi-bérleteit 1981 óta; valamint emlékezetes mérkőzések belépőjegyeit is láthatják. Drukkereinket legendánk, Horváth Gábor kalauzolja a délután és az este folyamán.

Mindenkit sok szeretettel vár a MOL Aréna Sóstó, a VidiShop és a Vidi Múzeum!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek