hu en
2019. Augusztus 30. 16:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Ha hazai Vidi-meccs, akkor Vidi magazin!

A Kisvárda elleni bajnokin is ingyenes stadionújsággal várjuk szurkolóinkat a MOL Aréna Sóstóban!

Ahogy azt megszokhatták drukkereink, csapatunk hazai mérkőzésein kézbe vehetik a Vidi magazin aktuális számát! Nem lesz ez másképp szombaton sem, a Kisvárda elleni bajnoki találkozót megelőzően, a MOL Aréna Sóstóba lépve, hoszteszeink segítségével máris hozzájuthatnak a legfrissebb stadionújsághoz!

Az ezúttal 28 oldalas kiadványban elolvashatják Marko Nikolics vezetőedző és Kovács István várakozásait a mérkőzés előtt, minden érdekes infót megtudhatnak ellenfelünkről és természetesen a legkisebb Vidi-szurkolók is találnak majd nekik való tartalmat!

Írtunk többek között a csapat három magyar válogatott-kerettag játékosáról, Juhász Roland csapatkapitány Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára kitüntetéséről, de megtalálják együttesünk őszi programját is a magazinban. A poszterfotón ez alkalommal az eddigi négy bajnokinkat végig a pályán töltő Hangya Szilveszter található majd!

Jó szórakozást kívánunk az újsághoz és a mérkőzéshez!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek