hu en
2019. Augusztus 29. 12:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Futács Márkó: "A négy győzelem önbizalmat adhat a csapatnak"

Góllövőlistán éllovas támadónk szerint olyan mentalitással kell kifutni a pályára, mint az előző fordulók során.

A Kisvárda Master Good elleni bajnokira készül a MOL Fehérvár FC csapata, az OTP Bank Liga 5. fordulójában ugyanis a MOL Aréna Sóstóba látogat Miriuta László csapata. Az augusztus 31-én 19:30-kor kezdődő összecsapás előtt Futács Márkó mondta el várakozásait.

"Amennyiben sikerül lendületesen kezdenünk az összecsapást, támadó felfogásban lépünk pályára, akkor jó esélyeink vannak a győzelemre a Kisvárda ellen. Hazai környezetben játszhatunk, remélhetőleg sok szurkoló látogat ki a mérkőzésre. Négy győzelmünk van sorozatban, ez önbizalmat adhat a csapatnak. Terveink szerint mi fogjuk irányítani a mérkőzést, olyan mentalitással kell kifutnunk a pályára, ahogy eddig is. A góllövőlistát jelenleg holtversenyben vezetjük a kisvárdai Grozavval, ez külön motiváció számomra. Azon leszünk, hogy a remek szériáját ne tudja folytatni, én viszont bízom benne, hogy folytatom a jó sorozatom!" - fogalmazott Futács Márkó.

CÍMKÉK
Futács Márkó 2019-2020 OTP Bank Liga MOL Fehérvár FC - Kisvárda Master Good
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek