hu en
2019. Augusztus 26. 11:10  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
STATISZTIKA
Kovácsik Ádám bekerült a 4. forduló csapatába

Kapusunk a Paks ellen is kiemelkedőt nyújtott.

A molfehervarfc.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk augusztus 24-én, a 4. fordulóban idegenben 2-0-ra legyőzte a Paks csapatát, a pályán nyújtott teljesítményével ezúttal kapusunk került be a forduló válogatottjába.

A 4. forduló válogatottja
Kovácsik Ádám (MOL Fehérvár FC, 320) - MacDonald Niba (Honvéd, 315), Batik Bence (Honvéd, 290), Andriy Nesterov (Mezőkövesd, 289) - Jozef Urblík (Puskás Akadémia, 342), Josip Knezevic (Puskás Akadémia, 351), Varga Kevin (Debrecen, 325), Aleksandr Karnitskiy (Mezőkövesd, 301), Bartha László (Paks, 286) - Georghe-Theodor Grozav (Kisvárda, 376), Davide Lanzafame (Honvéd, 360)

A 3. forduló után - amikor Nego, Kovács István, Elek, Huszti és Hodzic is bekerültek a forduló válogatottjába - ezúttal Kovácsik Ádám vívta ki teljesítményével a legjobbak közti szereplést. Kapusunk 57. alkalommal "húzta le a rolót" az ellenfél csatárai előtt.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek