hu en
2019. Augusztus 25. 22:17  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Egy góllal nyert a listavezető a Vidi II ellen

Fiatal csapatunk egyenrangú ellenfele volt a feljutásra is esélyes Érdi VSE-nek.

NB III Nyugati csoport, 2019-2020, Őszi szezon, 4. fordulóMeccs center 
0-1
(0-1)

MOL Fehérvár FC II:
Tujvel -- Rus, Illés Richárd, Pápai, Szalai, Galacs Erik (Gyürki Máté 69), Horváth (Molnár 52), Ódor, Tamás Olivér, Kojnok, Dinnyés Olivér (Lipóth 46)
Kollega 44
Érdi VSE:
Kertész -- Kónya, Koós, Mojzer (Balogh 59), Németh, Kalmár, Csiszár, Pál, Kollega (Pintér 90), Melczer (Pintér 89), Bozsoki
2019.08.25. SzékesfehérvárMOL Aréna SóstóJátékvezetők: Héra CsanádKirály ZsoltKovács Brankó

Második csapatunk egy győzelemmel és két döntetlennel kezdte a szezont, vasárnap azonban a listavezető látogatott Székesfehérvárra, amely ellen a pontszerzés is bravúrnak számított volna. Az NB I-es keretből ezúttal Tujvel és Rus játékára számíthatott Tímár Krisztián.

Jól kezdtük a meccset, Horváth Bálint már az első perc végén gólhelyzetbe került, egyedül vezethette a labdát a kapusra, azonban az első kísérlet elakadt a hálóőrben, a kipattanót ismét kapura lőtte Horváth, de a labdát a gólvonalról sikerült kivágnia az egyik vendég védőnek. Öt perccel később Kojnok éles szögből az oldalhálót találta telibe. Az első tíz perc hazai mezőnyfölényt hozott, viszont ezt követően fokozatosan átvette az irányítást az Érd. A 11. minutumban Mojzer közeli fejese alig ment kapu fölé, majd a 25. percben Koós 16 méterről bombázott centikkel mellé.

Félóra telt el a találkozóból, amikor Pál Szabolcs fordult le védőjéről, 15 méterről kapura lőtt, de Tujvel szépen védett. Úgy tűnt, 0-0-ás döntetlennel zárul az első játékrész, azonban Kollega a 44. percben kihasználta védelmünk megingását és megszerezte a vezetést a vendégek számára (0-1).

A második játékrészben főleg mezőnyjátékot láthatottak a nézők, együttesünk sokat tett az egyenlítésért, több veszélyes támadást is vezettünk, de a befejezéseknél pontatlanok voltak támadóink. A 75. percben láthattuk a találkozó legszebb megmozdulását, Kojnok beadását a csereként pályára lépő Molnár Márkó 15 méterről, kapásból lőtte kapura, de a játékszer elakadt a blokkban.

Második csapatunk elszenvedte szezonbeli első vereségét, de méltó ellenfele volt a feljutásért küzdő Érdnek.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek