hu en
2019. Augusztus 24. 20:45  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Marko Nikolics: "Gratulálok a játékosoknak, de tudunk még jobban játszani"

A két vezetőedző értékelte a Paksi FC - MOL Fehérvár FC bajnokit.

Marko Nikolics

„Gratulálok a játékosoknak a mai győzelemhez és ahhoz, hogy négyből négy sikerrel kezdtük a bajnokságot! Ha nem tévedek, ez a Vidi elmúlt éveinek legjobb rajtja. Olyan meleg volt, hogy még a kispadon is nehéz volt ülni, el tudják képzelni, milyen lehetett a pályán játszani, ráadásul a Paks ellen mindig nehéz meccselni, ezért is értékes ez a három pont. A játékosok arcán is lehetett látni az örömöt az öltözőben. Ez a négy siker azt jelenti, hogy jól kezdtük a bajnokságot, de semmi többet, dolgozunk tovább a céljainkért és megyünk előre meccsről-meccsre. Úgy gondolom, hogy az első és a második félidőben is a gólokig nálunk volt az irányítás, utána kicsit megálltunk, amivel nem vagyok elégedett, de ez egyben azt is jelenti, hogy tudunk még ennél jobban játszani. Ahogyan látták, volt újra rotáció a kezdőcsapatban, egyre többen kerülnek jó formába, nagy a versenyhelyzet a csapaton belül. Sok sikert kívánok a Paksnak a folytatásra, jó hangulat volt ma a stadionban, a Vidi-szurkolóknak külön is köszönöm, hogy sokan elutaztak.”

Vezetőedzőnket a sajtótájékoztatón a Ferencváros elleni versenyfutásról kérdezték, ő azonban kitért több csapatra is.

„Először is, sok sikert a Ferencvárosnak az EL-visszavágóra, a magyar focinak is jót tenne, ha csoportkörbe jutnának. Nekünk sajnos idén ez nem a terveink szerint alakult, de a korábbi európai szerepléseinkre büszkék vagyunk. Viszont nem szeretem, ha a bajnokságban csak a Vidiről és a Ferencvárosról szólnak a kérdések, hiszen a Mezőkövesd például négyből négy győzelemmel kezdett, a Debrecen pedig három bajnokiból hármat nyert meg – ezek is nagy dolgok. Minden csapat megérdemli a tiszteletet.”

 

Szivics Tomiszlav:

„Mindkét oldalról jó mérkőzést láttam. Maximálisan odatettük magunkat egy jó csapat ellen, de amikor nekünk kellett volna gólokat rúgni, pont akkor mi kaptunk gólt. Ezt jelenti a rutin és a minőség. Gratulálok a Vidinek a győzelemhez! Az első félidőben háromszor-négyszer sikerült lekontrázni az ellenfelet, de technikai hibák miatt ezek elmentek. Szerintem a második félidőben is nekünk volt több lehetőségünk, de egy ilyen jó csapat kihasználja a hibákat. Ellenfelünk kapusának 11 védése is volt, ez azért sokat jelent, nekünk még egy kicsi plusz hiányzik a jobb eredményekhez. Két hónap alatt sokat javítottunk, de még sokat kell dolgoznunk. A játékosok is partnerek ehhez, jó úton járunk.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek