hu en
2019. Augusztus 23. 23:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Újonc játékvezető dirigálja a Paks elleni bajnokinkat

A 27 esztendős Csonka Bence eddig 19 alkalommal működött közre NB I-es meccsen, de játékvezetőként szombat este debütál az élvonalban.

A békési játékvezető 2007-ben tette le a játékvezető-vizsgát. 2017 tavaszán került fel az NB II-es vezetőkeretbe, ahol 2017. március 5-én a Szolnok-Sopron mérkőzésen debütált. Azóta összesen 32 mérkőzést vezetett, ahol 108 sárga lapot mutatott fel és 7 játékost állított ki. Az élvonalban 19 alkalommal alapvonalon tevékenykedett, így a 20. mérkőzése felejthetetlen lesz számára - ismertette a fiatal sporttárs eddigi statisztikáit a focibiro.hu weboldal.

Májusban egyébként a Vidi - MTK (4-2) bajnokin alapvonali játékvezetőként volt jelen Csonka Bence, akinek ezúttal Tóth II Vencel és Vígh-Tarsonyi Gergő az oldalvonalak mellől, Iványi Zoltán és Lovas László pedig az alapvonalak mögül segít majd, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Csatári Tibor látja el.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek