hu en
2019. Augusztus 21. 12:00  -  Wéninger Ákos
Musliunak, Nikolovnak és Milanovnak is érkezett válogatott meghívó

Szeptemberben Izrael és Lettország ellen játszik Eb-selejtezőt Észak-Macedónia, Bulgária pedig Angliában Eb-selejtezőn, majd Írországban barátságos meccsen lép pályára.

A MOL Fehérvár FC két észak-macedón játékosa, Boban Nikolov és Visar Musliu kézhez kapták válogatott meghívóikat. Szeptember 5-én Izraelben, négy nappal később pedig a sereghajtó lettek otthonában játszik Észak-Macedónia. Négy mérkőzést követően egy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel az utolsó előtti, ötödik helyen állnak Nikolovék az Eb-selejtező "G" csoportjában. 

Georgi Milanovra a bolgár kapitány számít a soron következő mérkőzéseken. Szeptember 7-én a listavezető Anglia otthonában játszanak Eb-selejtezőt, majd három nappal később Dublinban lépnek pályára Írország ellen barátságos találkozón. Bulgária jelenleg két döntetlennel és két vereséggel az "A" csoport utolsó helyén áll.

CÍMKÉK
Boban Nikolov Georgi Milanov Visar Musliu
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek