hu en
2019. Augusztus 15. 13:10  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kovács Istvánnal szerződést hosszabbított klubunk

Válogatott középpályásunkkal már most meghosszabbítottuk a jövő nyáron lejáró szerződését.

Klubunk és Kovács István egyaránt a közös folytatás mellett döntött, így a válogatott középpályás szerződését meghosszabbították!

Kovács István 2012. január 18-a óta a Vidi labdarúgója. Csapatunkkal két bajnoki címet, Magyar Kupa-győzelmet, Szuperkupa-győzelmet, Ligakupa-győzelmet szerzett, vagyis mindent megnyert a Vidivel, amit Magyarországon meg lehet nyerni. Emellett két alkalommal is szerepelt csapatunkkal az EL csoportkörében, valamint ő volt klubunk történetének 41. magyar válogatott labdarúgója. 

A Vidi színeiben eddig 180 alkalommal szerepelt az NB I-ben és 19 gólt szerzett, összesen pedig 268 fehérvári tétmérkőzésnél és 26 gólnál jár.

"Örülök, hogy továbbra is a Vidiben futballozhatok, nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy elfogadjam-e a hosszabbítási ajánlatot. Immár 7 és fél éve vagyok a klub játékosa, vagyis lassan több időt töltöttem a Vidiben, mint amennyit a nevelőegyesületemben. Bízom benne, hogy ennyi idő után nemcsak a csapat, hanem Székesfehérvár is befogadott, mint játékost és mint lakost is. Legutóbb három éve, 2016-ban hosszabbítottam szerződést, az azóta eltelt időszakban pedig bajnokságot és kupát is nyertünk, valamint játszottunk az EL csoportkörében is, remélem, a következő évek is hasonló sikereket tartogatnak számunkra. A futballban az ember sosem elégedhet meg az elért eredményeivel, én sem szeretnék hátradőlni, hiszen bár itthon már tényleg mindent megnyertem a csapattal, de szeretnék még trófeákat gyűjteni a Vidivel, valamint életem egyik legmeghatározóbb élménye a BL-rájátszás volt, ahol felcsendült már a Bajnokok Ligája himnusza is, ezt az érzést mindenképp szeretném újra átélni" - nyilatkozta honlapunknak Kovács István. 

"Nagyon könnyen sikerült Kovács Istvánnal megegyeznünk a szerződéshosszabbításról, amiért köszönet jár a játékosnak és a menedzserének is. A tárgyalások alatt végig azt éreztem, hogy mindenki szeretné a közös folytatást. Kovács István szerződéshosszabbítása azért is fontos, mert egy olyan játékosról van szó, aki évről évre képes megújulni és a legnehezebb helyzetekből is megerősödve tér vissza, ráadásul folyamatosan fejlődik. Nem csak a képességei miatt, hanem emberei tulajdonságai miatt is ő a Vidi egyik meghatározó arca. Jó látni, hogy válik az évek alatt egy fiatal játékosból meghatározó futballista. Kovács István példát mutat klubhűségből és lojalitásból is" - nyilakozta Kovács Zoltán sportigazgató.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek