hu en
2019. Augusztus 06. 14:30  -  MOL Fehérvár FC   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Lepje meg kollégáit Vidi-bérlettel, adómentesen, béren kívüli juttatásként!

A cafeterián felül, akár jutalomként is adható!

Vásároljon őszi vagy akár egész éves bérletet a MOL Fehérvár FC hazai mérkőzéseire és szurkoljon együtt a munkatársakkal!

A személyi jövedelemadóról szóló (Szja) törvény 1. számú melléklet 8.28. pont alapján a munkáltatók, kifizetők a munkavállalóik részére adóévben a minimálbért meg nem haladó értékben vásárolhatnak adó- és járulékmentesen sportrendezvényre szóló jegyet és bérletet. Ez azt jelenti, hogy az érvényben lévő adótörvények alapján a munkáltató elszámolhatja a dolgozó sportrendezvényre vásárolt belépőjét, illetve bérletét.

Amennyiben szurkolóink ilyen megoldással szeretnének jegyet vagy bérletet vásárolni, kérjük, hogy a vásárlás előtt jelezzék a szándékukat. 

A belépőjegyet az érintett magánszemély veheti meg, de a számlának a munkáltató nevére kell szólnia, csak így számolható el költségként. 

Fontos tudni, hogy a sportbelépők juttatásának adómentességéhez nem szükséges belső szabályozás vagy cafeteria előírás, akár jutalomként is adható. 

Ha Ön is meglepné kollégáit Vidi-bérlettel, kattintson ide a részletes bérlet- és jegyinformációkért!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek