hu en
2019. Augusztus 05. 12:00  -  Wéninger Ákos
MOL Fehérvár FC II - pontos szezonkezdet

Második csapatunk gól nélküli döntetlent játszott a BKV Előre otthonában vasárnap kora este. 

NB III Nyugati csoport, 2019-2020, Őszi szezon, 1. fordulóMeccs center 
0-0
(0-0)

BKV Előre:
Palásthy -- Girán, Tóth, Balogh, Ferkó, Csanálosi (Petry 89), Wágner (Barabás 61), Huszárik, Ihos (Csepregi 73), Szedlacsek, Miklósvári

MOL Fehérvár FC II:
Németh Botond Gábor -- Illés Richárd, Tajti Bálint (Gyürki Máté 60), Pápai, Major, Galacs Erik, Dinnyés Olivér, Horváth, Ódor (Rádai Gergely 70), Tarnóczi, Kojnok (Szalai 50)
2019.08.04. BudapestBKV Előre SC SporttelepeJátékvezetők: Horváth AndrásGyürüsi PéterMolnár Alex

Nagy változások történtek nyáron az NB III-as csapatunk keretében, ugyanis több meghatározó játékos is távozott: Lencsés Balázs Dorogon, Takács Martin Csíkszeredában, Vastag Richárd Balassagyarmaton, Kristán Pál Szlovákiában, Pratsler Benjámin Csákváron, Tamás Attila Mosonmagyaróváron folytatja pályafutását. Rajtuk kívül Zeke Márió kölcsönbe az NB II-es Gyirmót együtteséhez került, míg Szabó Bálint és Mocsi Attila a Vidivel kooperációs szerződést kötő - szintén az NB II-ben szereplő - Budaörsnél bizonyíthat.

Az új játékosok közül legtöbben a Vidi U19-es együtteséből érkeztek, de leigazoltuk Molnár Márkót Taksonyból, Lipóth Andrást a Budai FC-ből, valamint az utánpótlás-válogatott Vágó Gábort Kecskemétről (utóbbira még nem számíthatott Tímár Krisztián a BKV ellen). 

Megfiatalított NB III-as csapatunk nem kezdte megszeppenten a vasárnapi szezonnyitó bajnokit, azonban a labdát a jóval rutinosabb labdarúgókból álló BKV birtokolta többet, védelmünk viszont jól zárt, így komoly gólhelyzetet nem jegyezhettünk fel az első félidőben.  

A játék képe a második 45 percben sem sokat változott, a hazai együttes nem tudott mit kezdeni a végig nagyon fegyelmezetten, koncentráltan védekező csapatunkkal, így végül 0-0-ás döntetlennel zárult a BKV Előre - MOL Fehérvár FC II NB III-as bajnoki mérkőzés.

Legközelebb augusztus 11-én, vasárnap délelőtt 11-kor az újonc Balatonlelle látogat a MOL Aréna Sóstóba. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek