hu en
2019. Augusztus 05. 08:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Klubunk kooperációs szerződést kötött a Budaörs SC-vel

Az MLSZ új szabályozásának értelmében öt 21 éven aluli játékost adhatunk kölcsön az NB II-es együttesnek, akik kettős játékengedéllyel szerepelnek az új szezonban.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) új szabályozása szerint a 2019-2020-as szezontól az NB I-es csapatoknak lehetőségük nyílik kooperációs szerződést kötni NB II-es klubokkal.

A MOL Fehérvár FC a Budaörs SC-t választotta partneréül, és öt 21 éven aluli játékost adhatunk kölcsön a BSC-nek, akik kettős játékengedéllyel szerepelnek majd. A gyakorlatban mindez azt jelenti, hogy ha a kiválasztott futballisták az adott hétvégén nem játszanak vagy csak minimális időt töltenek pályán a Vidi felnőtt együtteseiben, akkor az NB II-ben is szerepet kaphatnak. A megállapodás értelmében a játékosok a partner egyesületnél is készülhetnek a soros mérkőzésekre. 

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek