hu en
2019. Augusztus 04. 21:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Armin Hodzic: "Elégedettek lehetünk az eredménnyel"

Bosnyák támadónkban van egy kis hiányérzet a mesterhármas elmaradása miatt.

Együttesünk vasárnap este 4-2-es sikert aratott az újonc Kaposvári Rákóczi együttese felett. A találkozón duplázott a kezdőbe bekerülő bosnyák támadó, Armin Hodzic, aki a lefújást követően a molfehervarfc.hu-nak értékelt.

"Boldog vagyok, hogy sikerült győzni a Kaposvár elleni mérkőzésen. Megmutattuk, hogy minden játékosunk készen áll arra, hogy bevessék. Az ilyen eredményekkel lehet elérni, hogy folyamatosan jó hangulat legyen a stadionban. A szurkolók ma is végig éreztették, hogy támogatnak minket. Jobban játszottunk mint Vaduzban és a következőkben a maihoz hasonlóan mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy bajnokok és kupagyőztesek legyünk az idény végén. Ami a góljaimat illeti, természetesen van bennem egy kis hiányérzet, hogy nem sikerült a mesterhármas, de összességében elégedettek lehetünk az eredménnyel" - nyilatkozta Armin Hodzic.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek