hu en
2019. Augusztus 01. 09:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
EURÓPA LIGA
Marko Nikolics: "A múlt hetinél is fontosabb, hogy gólt érjünk el"

Vezetőedzőnk szerint kissé "el akar altatni" minket a Vaduz trénere, Mario Frick.

A MOL Fehérvár FC csütörtökön este az FC Vaduz otthonában harcolhatja ki az Európa Liga harmadik selejtezőkörébe jutást. A találkozó 19 órakor kezdődik, a mérkőzést megelőzően Marko Nikolics vezetőedző fejtette ki várakozásait.

"Az odavágón nem futballoztunk kifejezetten látványosan, de 3-4 gólt így is szerezhettünk volna, míg ellenfelünknek csak egy helyzete akadt. Most a múlt hetinél is fontosabb, hogy gólt érjünk el. Viníciuson kívül nincsen sérültünk és nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy mi számítunk favoritnak, hiszen az elmúlt két évben elértük valamely európai sorozat rájátszását. Tavaly 6 év után első magyar csapatként jutottunk csoportkörbe. Abban ugyanakkor nem értek egyet ellenfelünk vezetőedzőjével, Mario Frickkel, hogy csak nekünk lenne veszítenivalónk, mivel amennyiben ők búcsúznak, azzal ők is veszítenek: kiesnek a további küzdelmekből. Ezzel a mondattal talán kissé el akart altatni minket, de nem esünk bele ebbe a csapdába! Taktikailag fegyelmezetten, élesen kell játszanunk. Érthető, hogy a szezon elején kissé még keressük a formánkat, de ha megengedjük a Vaduznak, hogy kényelmesek legyenek, a saját játékukat játsszák, akkor veszélyesek lesznek, mert kiváló labdarúgókból áll a keretük. Két győzelemmel és egy döntetlennel állunk eddig 2019-20-ban, szeretnénk két további sikerrel zárni a hetet!" - fogalmazott Marko Nikolics.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek