hu en
2019. Július 31. 19:15  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
EURÓPA LIGA
Sajtótájékoztatóval és edzéssel zárult a Vidi szerdai napja Liechtensteinben

Marko Nikolics szerint koncentráltan kell futballoznunk a visszavágón.

A MOL Fehérvár FC korán reggel indult útnak a csütörtöki Európa Liga-visszavágó helyszínére. Arról korábban már beszámoltunk, hogy csapatunk a terveknek megfelelően megérkezett Liechtensteinbe, a délután-kora este programjában pedig 18:30-as kezdettel előbb sajtótájékoztató, majd 19 órától edzés szerepelt.

Az újságírók kérdéseire Marko Nikolics vezetőedző válaszolt.

"Profi munkát kell végeznünk a visszavágón. Ahogy korábban is elmondtam, az FC Vaduz hivatalosan liechtensteini csapat, de valójában a svájci másodosztályban, azaz profik között játszanak, rutinos, jó képességű labdarúgókkal rendelkeznek. Az első mérkőzés 1-0-s eredményéből számomra az a legfontosabb, hogy nem kaptunk gólt. Ebből kifolyólag ugyanis ha nekünk viszont sikerülne betalálnunk csütörtökön este, azzal akár a párharcot is eldönthetnénk. Mindenkinek a legtöbbet kell nyújtania, fókuszáltan, koncentráltan kell játszanunk, hiszen célunk természetesen nem is lehet más, mint a továbbjutás" - értékelt Marko Nikolics.

A tréning első 15 perce volt sajtónyilvános, ezen időszak alatt csapatunk bemelegítő gyakorlatokat végzett.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek