hu en
2019. Július 30. 16:22  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
SZURKOLÓI
Hazai jegyinformációk az OTP Bank Liga mérkőzéseire

2019 novemberében könnyítettük és egyszerűsítettük a jegyvásárlás menetét! A tavasz folyamán Székesfehérvárra látogat az Újpest és a Ferencváros is. Szurkoljon a csapatnak a MOL Aréna Sóstóból!

Az új idényben a MOL Fehérvár FC megkísérli visszahódítani a bajnoki címet a Ferencvárostól, ehhez azonban szurkolóink segítségére is szükség lesz! Vásároljon jegyet, buzdítsuk együtt a csapatot a MOL Aréna Sóstóban!

A következő hazai mérkőzés a Bp. Honvéd ellen lesz 2020. január 25-én, szombaton 17 órakor, utoljára pedig hazai pályán az idény során 2020. május 9-én, egy igazi rangadón lépünk pályára, ugyanis a Ferencváros látogat Székesfehérvárra.

Az online jegyvásárláshoz nem szükséges a klubkártya!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a kiemelt kockázatúnak minősített találkozók esetén a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamint születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

2019 novemberétől a nem kiemelt kockázatúnak minősített találkozók esetén sem online, sem személyes vásárláskor nem szükséges személyes adatok megadása!

Jegyárak

Az említett együttesek - a Ferencváros, az Újpest és a Honvéd - elleni mérkőzések kiemelt találkozóknak számítanak és így más árkategóriába esnek.

A normál mérkőzések jegyárai az alábbiak:

A B-szektorok, valamint a D4, D5, D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattintson ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultracsoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegy-, illetve bérletvásárlásnál ezt kérjük vegyék figyelembe.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal. A kedvezmények igénybevételére a vendégszurkolók is a Vidi-drukkerekkel azonos feltételek mellett jogosultak.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Munkanapokon: 10:00-17:30,
ebédszünet: 13:00-13:30

Fehérvári Jegyiroda

8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)

Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton 9:00-13:00

Petőfi Kultúrtanszék

8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.

Hétköznap és szombaton:
12:00-20:00

Internet az online jegyvásárláshoz kattintson ide:
meccsjegy.mlsz.hu

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy jegyüket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőhöz! Az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is leolvasható!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon: +36 30 5080999
Kérdéseiket az alábbi e-mail címen is feltehetik: [email protected]

Minden Vidi-szurkolót várunk a MOL Aréna Sóstóba!

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek