hu en
2019. Július 29. 16:50  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
SZURKOLÓI
Július 30-án kezdődik a jegyárusítás a Kaposvár elleni mérkőzésre!

Július 30-án a VidiShop és a főpénztár zárva tart, jegyeket az edzőpályák felőli, 3-as számú pénztárban vásárolhatnak. A többi napon a VidiShopban és a főpénztárban is lehet belépőt váltani.

Az újonc Kaposvár ellen nyitja a 2019-20-as bajnoki idényt a MOL Fehérvár FC. Együttesünk a csütörtöki Európa Liga-mérkőzés miatt nem szombaton, hanem augusztus 4-én, vasárnap 18 órától a MOL Aréna Sóstóban fogadja az előző szezon NB II-es ezüstérmesét.

A jegyértékesítés július 30-án 10:00-kor veszi kezdetét.

Július 30-án sem a VidiShop, sem a MOL Aréna Sóstó főpénztára nem lesz nyitva, ezen a napon 10:00 és 17:00 között a MOL Aréna Sóstó edzőpályái felőli, 3-as számú pénztárában vásárolhatnak belépőket. Kártyás fizetés lehetséges!

Mivel a bérletértékesítés elővásárlási időszaka július 30-án kezdődik, ezért a Kaposvár elleni bajnokira azokra a helyekre, amelyeket 2019. tavaszi bérleteseink számára fenntartunk, nem lehetséges a jegyvásárlás.

Az online jegyvásárláshoz nem szükséges a klubkártya!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamint születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

Jegyárak

A B-szektorok, valamint a D4, D5, D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattintson ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

Felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultracsoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegy-, illetve bérletvásárlásnál ezt kérjük vegyék figyelembe.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a teljes árú, 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal. 

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
MOL Aréna Sóstó Főpénztár 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Szerdán,
csütörtökön és pénteken
10:00-17:00
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Július 30-át kivéve
munkanapokon
és augusztus 3-án: 10:00-17:30,
ebédszünet: 13:00-13:30
MOL Aréna Sóstó 3-as pénztár 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.,
edzőpályák felőli oldal
Július 30-án 10:00-17:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattintson ide:
meccsjegy.mlsz.hu

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy jegyüket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőhöz! Az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is leolvasható!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon:
+36 30 5080999, illetve e-mailben az [email protected] címen.

Minden Vidi-szurkolót várunk augusztus 4-én a MOL Aréna Sóstóban!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek