hu en
2019. Július 26. 15:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Találkozz új igazolásainkkal a FEZEN Fesztiválon!

A koncertek és egyéb érdekes programok mellett két labdarúgónkkal is összefuthatsz szombaton.

Évek óta a székesfehérvári nyár kihagyhatatlan eleme a FEZEN, amelyen idén is képviselteti magát a Vidi. A fesztivál reaktiváló programjainak részeként szerda óta játszhatnak a látogatók a MOL Fehérvár FC csocsóasztalaival (a helyszínen egy nyolcfős csocsóval is van lehetőség játszani), szombaton pedig két nyári igazolásunk is csatlakozik a fesztiválozókhoz.

Rus Adrián a román U21-es válogatott tagjaként egészen az eldöntőig menetelt a 2019-es U21-es Európa-bajnokságon, korábban pedig a Balmazújváros és a Sepsiszentgyörgy színeiben lépett pályára felnőtt karrierje során. A tehetséges középhátvéd partnere a még nála is fiatalabb, mindössze 20 esztendős Funsho Bamgboye lesz, aki Nigéria U17-es csapatával zsebelt be korosztályos világbajnoki címet karrierje elején.

A két labdarúgóval szombaton 18:00 és 19:00 óra között lehet majd összefutni a FEZEN-en!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek