hu en
2019. Július 25. 10:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
ELLEN-ÉRV
Mario Frick: "Nincs mit veszítenünk"

Az esélytelenek nyugalmával, de gyors játékosokkal készül ellenünk az FC Vaduz vezetőedzője.

„Nem feltétlenül értek egyet kollégámmal, aki szerint 50-50 százalék az esélye a két csapatnak, hiszen mi a svájci másodosztályban szerepelünk jelenleg, ők pedig most nyerték meg a Magyar Kupát. De azért harminc százaléknyi sanszot adok magunknak is. Ami biztos, hogy ellenfelünk egy erős csapat, amely ellen két kemény mérkőzés vár ránk.”

Az utolsó mondatra reagálva az újságírók mosolyogva említették a Vaduz vezetőedzőjének, hogy ez Marko Nikolics sajtótájékoztatóján is elhangzott.

„Persze, hiszen ezt tanították nekünk az UEFA Pro-licence képzésen! De viccet félretéve, a Vidinek tényleg remek játékosai vannak, elég ha Milanovot, Juhászt, Negót, Scsepovicsot vagy éppen Huszti Szabolcsot említem. Amikor azonban sikerül labdát szereznünk, akkor nekünk is vannak jól passzoló, gyors játékosaink, igyekszünk jól megszervezni a védekezést is, és igazából nincs mit veszítenünk” - vélekedett Mario Frick.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek