hu en
2019. Július 24. 16:24  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
EURÓPA LIGA
Marko Nikolics és Stopira sajtótájékoztatón vett részt a Vaduz elleni meccs előtt

Vezetőedzőnk és balhátvédünk is nehéz párharcra számít.

A Zeta elleni selejtezők után immáron a Vaduz vár csapatunkra az Európa Ligában. A második selejtezőkör odavágója július 25-én 20 órakor kezdődik a Pancho Arénában, a találkozót megelőző napon pedig a szokásoknak megfelelően vezetőedzőnk, Marko Nikolics sajtótájékoztatót tartott. Az eseményen balhátvédünk, Stopira is részt vett.

Marko Nikolics:

"Nehéz mérkőzést várok és még időben szeretnék mindenkit figyelmeztetni, hogy komoly ellenféllel nézünk szembe, akik képesek meglepetést okozni. Senki ne számítson gálamérkőzésre! Jelenlegi tudásom szerint azt mondanám, hogy mindkét félnek 50-50% esélye van a továbbjutásra. Maximálisan koncentrálnunk kell, mivel a Vaduz ugyan kis országból jön, de profi bajnokságban, Svájcban játszanak. Magas színvonalat képviselő játékosaik vannak, nagy nemzetközi rutinjuk van. Vinícius Paulót a napokban megműtötték Barcelonában, játékára akár 5-6 hónapig sem számíthatunk. Innen is szeretnék gyors és sikeres felépülést kívánni neki, várjuk vissza a csapatba! A többiek készen állnak a csütörtöki találkozóra." - fogalmazott vezetőedzőnk.

Stopira:

"Sokat dolgoztam azért, hogy enyém legyen a második legtöbb nemzetközi tétmérkőzés a Vidi történetében. Különleges pillanat ez számomra. Most viszont csak az számít, hogy nehéz mérkőzés elé nézünk, amire teljes mértékben felkészültnek kell lennünk, és nemcsak 90 percig, hanem a visszavágóval együtt 180 minutumon át. Kiegyenlített találkozó lesz, ahol jó eredményt kell elérnünk a továbbjutás kiharcolása érdekében. Ha egy dolgot kell kiemelnem a tavalyi menetelésünkből, amit idén is hasznosíthatunk, az mindenképpen a harciasság. Fegyelmezetten kell küzdenünk, maximálisan koncentrálnunk, mert az európai színtéren minden apró hibát megbüntetnek. A vezetőedzőhöz hasonlóan én is szeretnék jobbulást kívánni Viníciusnak és mindent megteszünk, hogy győzelmet ajánlhassunk neki holnap este!" - nyilatkozta Stopira.

A sajtótájékoztató után, 18:30-tól a mérkőzés előtti utolsó edzést tartotta a csapatnak Marko Nikolics vezetőedző.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek