hu en
2019. Július 20. 13:32  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Újabb két edzőmeccsen van túl a MOL Fehérvár FC II

NB III-as csapatunk szerdán a Tatabánya, szombaton délelőtt pedig a Csorna ellen lépett pályára.

Tímár Krisztián fiatal csapata gőzerővel készül az augusztus 4-én induló NB III-as bajnokságra. Az edzések mellett természetesen felkészülési meccsek is szerepelnek a csapat programjában, ezen a héten is, akárcsak az ezt megelőző két hétben, két edzőmeccset játszott második együttesünk.

Szerda délután a Bekő Balázs által irányított Tatabánya látogatott Székesfehérvárra. A megye I-ben szereplő együttes meglepetésre 2-1-re nyerni tudott. A Vidi II az alábbi összeállításban lépett pályára: Németh - Rádai, Tóth A., Vágó, Illés - Dinnyés, Lipóth - Hajdinger, Tajti B., Szalai - Gyürki. A vezetést Gyürki góljával mi szereztük meg az első félidőben, azonban a második 45 percben ellenfelünk két alkalommal is bevette a kapunkat és mivel nekünk már nem sikerült újabb gólt szereznünk, elszenvedtük első vereségünket a nyári felkészülési időszakban.

Szombat délelőtt ismét megye I-es ellenfele volt a Vidi II-nek, ezúttal a Csorna SE lépett pályára a MOL Aréna Sóstó edzőközpontjában. A hétközi Tatabánya elleni meccshez képest teljesen kicserélte a támadósort Tímár Krisztián vezetőedző, ezúttal ugyanis az alábbi 11 játékos lépett pályára kezdőként: Németh - Major, Tóth A., Vágó, Illés - Dinnyés, Tarnóczi - Kojnok, Pápai - Horváth B., Galacs. Az első perctől kezdve a piros-kék mezben futballozó fehérvári fiatalok akarata érvényesült a pályán, akik szebbnél szebb akciókat vezettek, és ezúttal a befejezéssel sem volt gond. Horváth Bálint négy alkalommal, a csereként pályára lépő Szalai Péter pedig egyszer vette be a Csorna kapuját, míg a vendégek részéről Németh Balázs volt eredményes, így alakult ki az 5-1-es végeredmény.

A MOL Fehérvár FC II jövő héten szerdán 18 órakor az Iváncsát, vasárnap 17 órakor pedig a PMFC-t látja vendégül. Ez utóbbi találkozó lesz mindkét NB III-as csapat számára a bajnoki főpróba, hiszen egy héttel később, augusztus 4-én már kezdődik a bajnokság.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek