hu en
2019. Július 19. 12:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Kovácsik Ádám: "Győzni szerettünk volna"

Kapusunk szerint magyar csapattól egy ilyen magabiztos európai továbbjutást meg kell becsülni.

A MOL Fehérvár FC 0-0-s visszavágó után 5-1-es összesítéssel jutott az Európa Liga selejtezőinek második körébe. A találkozót követően a mérkőzést végigvédő Kovácsik Ádám nyilatkozott a molfehervarfc.hu-nak.

"Nem lebecsülve az ellenfelet, rosszul esett volna, ha sok dolgom van ezen az összecsapáson. Egy fontos védésem volt, megakadályoztam egy ziccert, de nem hinném, hogy ezt kellene most elemezni, hiszen magabiztosan, 5-1-gyel jutottunk tovább - ezt egy magyar csapattól Európában mindig meg kell becsülni. Egy picit azért mérges vagyok, mert úgy érzem, nem tudjuk átlépni a saját árnyékunkat. Nagy különbséggel nyertünk az első meccsen, a másodikon is össze kellett volna jönnie legalább egy 2-0-nak. Győzni szerettünk volna, de valamiért nem sikerült. Bemelegítésnek ez most jó volt, most alaposan fel kell készülnünk a Vaduz ellen. Nem tudnám biztosan megmondani, hogy milyen fordulatszámon pörgünk jelenleg, hiszen ha a hazai meccset nézem, akkor alacsonyon, ha a kintit, akkor magason. A következő feladatot is szeretnénk ilyen magabiztosan megoldani!" - nyilatkozta Kovácsik Ádám.

CÍMKÉK
Kovácsik Ádám 2019-2020 UEFA Európa Liga MOL Fehérvár FC - FK Zeta Golubovci
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek