hu en
2019. Július 18. 08:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Marko Nikolics: "Az edzéseken azért dolgoztunk, hogy még jobb játékot mutassunk"

Vezetőedzőnk szerdán Székesfehérváron találkozott a sajtó képviselőivel.

„Jó eredményt értünk el az első meccsen, nyilván esélyesként várjuk a visszavágót, de a labdarúgásban addig sosincs elvégezve a munka, amíg le nem fújják a mérkőzést. Ellenfelünk valószínűleg már csak a saját büszkesége miatt is motiváltabb lesz, mint az odavágón, van is néhány tehetséges fiatal labdarúgójuk, de természetesen szeretnénk két győzelemmel továbbmenni. A DAC elleni edzőmérkőzésen és a podgoricai selejtezőn jó játékot láttam a csapattól, de természetesen van néhány részlet, amiben még javulnunk kell. Az edzéseken ezen dolgoztunk, hogy jobb játékot tudjunk mutatni. Mindenki sajnálja a csapatnál, hogy nem tudunk Sóstón játszani, vártuk már, hogy európai találkozón léphessünk pályára otthon, de a klubon kívül álló okok miatt ez egyelőre nem valósulhat meg. Nekem ez személyszerint már 24. európai találkozóm a Vidi kispadján, de ezek egyike sem Fehérváron volt, emiatt nyilván nem vagyok boldog, de a Zeta ellen most Felcsúton kell megoldanunk az előttünk álló feladatot.”

A sajtótájékoztatón Ivan Petrjak szerepe, valamint a második selejtezőkör is szóba került.

„Ivan Petrjak kétségkívül egy remek labdarúgó, úgy látom hamar beilleszkedett a keretbe. Arról, hogy a kezdőben kap-e szerepet, nem szeretnék egyelőre beszélni, majd a mérkőzés előtt kiderül mindenki számára. A második körrel nem szeretnék egyelőre foglalkozni, 0-0 lett az első mérkőzés, majd kiderül melyik a jobb csapat – ha továbbjutunk, nem számít számomra, hogy a Vaduz vagy a Breidablik lesz-e az ellenfelünk. De fél szemmel már figyelünk a jövőre, ezért egyik asszisztensem el is utazott megtekinteni a párharc visszavágóját.”

CÍMKÉK
Marko Nikolics 2019-2020 UEFA Európa Liga MOL Fehérvár FC - FK Zeta Golubovci
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek