hu en
2019. Július 12. 17:55  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
SZURKOLÓI
A 3H vendégszektort is megnyitottuk a Zeta elleni visszavágóra

A montenegróiakkal egyeztetve újabb helyeket szabadítottunk fel a Vidi-szurkolók számára.

A MOL Fehérvár FC csütörtökön meggyőző, 5-1-es győzelmet aratott a Zeta fölött az Európa Liga első selejtezőkörének odavágóján és nagy előnnyel várja a július 18-án 20 órakor a Pancho Arénában esedékes visszavágót.

A molfehervarfc.hu oldalon korábban jeleztük, hogy klubunk a montenegróiakkal egyeztetve 170 db jegyet szabadított fel az összecsapásra, most pedig a nagy érdeklődésre való tekintettel, a vendégcsapattal való megbeszélést követően a 3H vendégszektort is megnyitjuk drukkereink előtt.

Felhívjuk az ide jegyet vásárolni tervező drukkereink figyelmét, hogy az ide váltott belépőkre - csakúgy, mint az 1A és 4L szektorok esetében - a második selejtezőkört megelőző elővásárlási időszak nem vonatkozik, ezek a szektorok szurkolóink számára nem lesznek megnyitva és ezáltal előfordulhat, hogy az összecsapásra egyáltalán nem fognak tudni jegyet vásárolni.

CÍMKÉK
2019-2020 UEFA Európa Liga MOL Fehérvár FC - FK Zeta Golubovci
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek