hu en
2019. Július 10. 12:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Megérkezett a csapat Podgoricába

11.20-kor landult a MOL Fehérvár FC gépe a montenegrói fővárosban, a reptérről a Vidi-busz szállította együttesünket a szállodába.

Csütörtökön megkezdi szereplését a MOL Fehérvár FC az Európa Liga 2019-2020-as sorozatában. A montenegrói FK Zeta Golubovci elleni párharc első felvonása holnap 20.30-kor kezdődik majd a Podgoricai Városi Stadionban.

A Vidi különgépe 10.00-kor szállt fel a Liszt Ferenc Repülőtérről és 11.20-kor landolt Montenegró fővárosában.

A csapatot a Vidi-busz várta a reptéren, és míg a játékosok és a stábtagok felszálltak, Szalai Tamás pályaedző néhány szót váltott korábbi zalaegerszegi csapattársával, Darko Paviceviccsel, akivel a repülőtér előtt futott össze. 

A szállodában 12.30-tól ebédelt együttesünk, délután csendespihenő a program. 19.30-tól Marko Nikolics vezetőedző sajtótájékoztatót, 20.00-tól edzést tart az FK Zeta elleni összecsapás helyszínén. 

CÍMKÉK
2019-2020 UEFA Európa Liga FK Zeta Golubovci - MOL Fehérvár FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek