hu en
2019. Július 10. 20:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Helyszíni edzéssel hangolt a csapat csütörtök estére

Marko Nikolics vezetőedző és Marko Scsepovics találkoztak az újságírókkal a tréninget megelőzően. 

Együttesünk szerda délelőtt érkezett meg Podgoricába, ahol az ebéd elfogyasztása után pihenhettek a játékosok, majd 19.15-kor indultak el a közelben található Városi Stadionba. Marko Nikolics vezetőedző és Marko Scsepovics kicsit előbb érkeztek, hiszen 19.30-tól már sajtótájékoztatót tartottak.

A megjelent újságírókkal szerbül beszélgetett vezetőedzőnk és támadónk. Marko Nikolics megemlítette az elmúlt szezon európai Vidi-sikereit, majd rátért ellenfelünkre. Egy fiatal, lendületes, nagyon jó mentalítású csapattal állunk szemben, akik biztos, hogy megfelelően felpörögve futnak majd ki a pályára - mondta.

Marko Scsepovics kiemelte, remek felkészülésen vagyunk túl és úgy érzi, megfelelően felkészült a csapat az FK Zeta-ból. Hozzátette, az Európa Liga első köreiben előfordulnak meglepő eredmények, de mi azon leszünk, hogy ebben a párharcban semmi ilyesmi ne történjen, vagyis magabiztosan jussunk tovább.

A 20.00-kor kezdődött edzésen bemelegítés és különböző labdás gyakorlatok voltak terítéken a sajtó számára nyilvános első 15 percben.

Vinícius Paulo nem utazott el a csapattal Montenegróba, ugyanis korábban műtött térde megsérült az egyik edzésen.

Csütörtökön 20.30-kor indul útjára a labda az FK Zeta Golubovci - MOL Fehérvár FC Európa Liga-selejtező első felvonásán.

CÍMKÉK
Marko Scsepovics Marko Nikolics 2019-2020 UEFA Európa Liga FK Zeta Golubovci - MOL Fehérvár FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek