hu en
2019. Július 08. 10:20  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
VIDISHOP
Már megvásárolható a 2019-20-as csapatruházat a VidiShopban!

A csapatmezek mellett megérkeztek az edző- és gálagarnitúrák is!

Új szezon, új csapatruházat: a Topolya és a DAC elleni edzőmeccseken "élesben" is láthatták szurkolóink a MOL Fehérvár FC hivatalos, 2019-20-as idegenbeli szerelését. A mezeket, shortokat, sportszárakat, valamint edző- és gálagarnitúrákat július 8-tól a VidiShopban már meg is megvásárolhatják szurkolóink!

A hazai, illetve idegenbeli mez felnőtt méretben 23 990 forintba, gyermek méretben 19 990 forintba kerül és a hazai akár teljes szettben, shorttal és sportszárral együtt is megvásárolható. Az idegenbeli szettből sportszár nem elérhető.

Az edzőgarnitúrában edzőpóló, edzőpulóver, edzőshort és edzőnadrág mind felnőtt, mind gyermek méretben kapható, a gálagarnitúrában pedig gálapóló, gála melegítőfelső, gála melegítőalsó és gálashort is vásárolható a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30), valamint online, a vidishop.hu oldalon.

2019/20-as egész éves, illetve 2019-es őszi bérlettel rendelkező szurkolóink számára mindkét vásárlási módnál jár a 10%-os kedvezmény, amely más akcióval nem vonható össze!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek