hu en
2019. Július 04. 14:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: fk-buducnost.me
Elindult a jegyértékesítés a podgoricai EL-meccsünkre

Szurkolóink elővételben július 10-ig tudják megvásárolni a vouchert, amit a meccs napján, a helyszínen lehet belépőjegyre váltani.

Együttesünk az Európa Liga első selejtezőkörében a montenegrói FK Zeta Golubovci csapatával mérkőzik meg. A párharc első felvonására Montenegróban, Podgoricában kerül sor 2019. július 11-én, csütörtökön este 20:30-tól.

Jegyértékesítés kezdete és vége
Szurkolóink a belépőjegyre váltható vouchert július 4-től július 10-én 17 óráig vásárolhatják meg, egységesen 1000 forintért. Meccsnapi jegyértékesítés a vendégszektorba a helyszínen nem lesz!

Értékesítés helyszínei
A VidiShopban, mely a Csíkvári út 10. szám alatt, a MOL Aréna Sóstóban található, hétköznap 10:00-17:30 között (ebédszünet: 13:00-13:30) vásárolhatják meg a belépőjegyre váltható vouchert drukkereink. Országszerte pedig a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában, valamint online szintén megvásárolható a voucher. Az online vásárláshoz nem szükséges Magyarországon tartózkodni.

A voucher megvásárlásához klubkártya vagy futballkártya nem szükséges, de a személyes adatok (név, születési hely és idő) megadása kötelező.

A voucherek beváltásának menete
A vouchereket belépőjegyre váltani meccsnapon, július 11-én 17:30-tól a meccs kezdetéig, 20:30-ig lehet a stadion vendégpénztárában. Ennek helyszíne: Podgoricai Városi Stadion (cím: 19. Decembar, Podgorica, Montenegro)

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy kizárólag a voucheren szereplő személy jogosult arra, hogy a mérkőzés eredeti belépőjegyét személyesen átvegye. A jegy átvételekor az átvevő személyazonosságát és a voucher érvényességét is ellenőrizni fogják!

A montenegrói klub tájékoztatása szerint a fehérvári drukkerek részére 550 férőhelyes szektor lesz elkülönítve a Podgoricai Városi Stadion déli lelátóján, melyet az alábbi grafikán pirossal és kékkel jelöltünk meg. 

CÍMKÉK
2019-2020 UEFA Európa Liga FK Zeta Golubovci - MOL Fehérvár FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek