hu en
2019. Július 02. 21:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Döntetlen a Topolya elleni felkészülési mérkőzésen

3-3 lett a vége, Futács egyszer Elek kétszer volt eredményes tőlünk.

A szezon negyedik felkészülési mérkőzésén a Topolya SC ellen léptünk pályára, Marko Nikolics ezúttal a Kovács Dániel – Tamás Krisztián, Mocsi, Tamás Olivér, Hangya – Huszti, Berecz, Elek – Kovács István, Futács, Hodzic 11-et küldte fel a pályára.

Jól kezdtük a találkozót, a 12. percben Berecz lövését még védte a Vidi korábbi kapusa, Filipovic, de Kovács István jobboldali beadása után Futács remekül érkezett középen és erős fejesével megszerezte számunkra a vezetést (1-0).

A 28. percben egyenlítettek a vendégek, Rovcanin bal oldali lapos beadását Siladji vágta az ötösön belülről a hosszúba (1-1).

Szinte rögtön a középkezdés után Huszti szabadrúgását Berecz fejelte Elekhez, aki nagy küzdelem után áthámozta magát a védőn és megszerezte második gólunkat (2-1).

Sajnos erre is volt válasza Siladjnak, aki némi védelmi zavar után vezette rá a labdát Kovácsra, és váltotta higgadtan gólra a ziccert (2-2).

A félidő vége előtt egy perccel egy jobb szélről érkező lőtt passz után Srdjan bal lábas lövése suhant el a jobb oldali kapufa mellett, majd nemsokkal később a játékvezetők lefújták a játékrészt.

A szünetben nem cseréltünk, a második negyvenöt perc első említésre méltó eseménye pedig Kovács Dániel védése volt az 58. percben – kapusunk egy bal oldali beadás után hárított, amely a menteni igyekvő Tamás Olivérről pattant a kapunk felé. A 66. percben Kovács István szabadrúgása után Elek éles szögből átfejelte a topolyai kapus felett a labdát, így újra nálunk volt az előny (3-2).

De ahogy ezen a találkozón megszokhattuk, ezúttal sem túl sokáig, a 77. percben egy kirúgás után ismét Kovács Dánielhez került a labda, de Lukic szerelte a kapunk előtt és a hálóba passzolt. A 86. percben Futács fordult le szépen a 16-oson belül védőjéről, de lövését hárította a szerb hálóőr.

Az eredmény már nem változott, 3-3 lett a vége. Legközelebb szerda este lépünk pályára, ellenfelünk a DAC FC lesz.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek