hu en
2019. Június 27. 19:23  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Pátkai Máté: "A döntetlennel nem lehetünk elégedettek"

A Baník ellen gólt szerző középpályásunk szerint a második játékrészre pontatlanabb lett a csapat.

1-1-es döntetlennel zárta az ausztriai edzőtábort csapatunk, amely az FC Baník Ostrava gárdájával mérkőzött csütörtökön 17 órától. Együttesünk gólját Pátkai Máté jegyezte, aki a lefújást követően a molvidi.hu-nak értékelte az összecsapást.

"Az elején egy kicsit bizonytalannak éreztem a csapatot, több eladott labda is akadt magam és a csapat részéről is, nem mindig volt gördülékeny a labdakihozatal. Ettől függetlenül az első félidőben összességében kézben tartottuk a meccset, ennek volt köszönhető a gól is, amikor egyébként remek passzt kaptam Kokótól. A második játékrészre változott a játék képe, nem mondom, hogy elfáradtunk, de tény, hogy pontatlanabbak lettünk. Még így is nyerhettünk volna, hiszen rengeteg olyan lehetőség és tizenhatos környéki szituáció volt, amelyik gólt ígért volna, de ezeket nem tudtuk értékesíteni. Mivel mi minden alkalommal - legyen szó bajnokiról, kupáról vagy edzőmeccsről - úgy megyünk ki a pályára, hogy győzni szeretnénk, ezért a döntetlennel nem lehetünk elégedettek" - fogalmazott Pátkai Máté.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek