hu en
2019. Június 26. 20:22  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.uh
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Marko Nikolics: „Jó mérkőzést játszottunk”

A két vezetőedző értékelte a MOL Vidi FC-WAC felkészülési találkozót.

Marko Nikolics:
Jó mérkőzést játszottunk, egy olyan csapat ellen, akik az előző szezonban harmadik helyen végeztek a jó minőséget képviselő osztrák élvonalban, így automatikusan ott vannak az Európa Liga csoportkörében. Kemény munka van mögöttünk, a pályán nagyjából negyven fok lehetett, és szinte mindegyik játékos kilencven percet kapott, szóval nem volt könnyű dolga senkinek. A hozzáállás nagyon jó volt, mindenki igyekezett megvalósítani azokat az elképzeléseket, amelyeket kértünk tőle a meccs előtt. Persze ahogyan pár napja is mondtam, van még min javítani. A mérkőzés végén élesebbé vált a csapat, így sikerült megnyernünk is a találkozót. Összességében elégedett vagyok azzal, amit láttam.

Gerhard Struber:
Jó érzéseim vannak a mai találkozó után, mivel sok helyzetet sikerült kialakítanunk. Nagyon fiatal, ígéretes játékosokkal dolgozunk együtt, akik technikailag képzettek, ugyanakkor az ma is látszott néhány szituációnál, hogy a tapasztalat még hiányzik. Ezért is játszunk ilyen ellenfelek ellen, mint a Vidi, hogy ezt a tapasztalatot megszerezzük. Az Európa Liga csoportköre nagy kihívás lesz a csapatnak és nekem is, mint edző. Úgy is fogalmazhatok, hogy ez egy nagy esély mindenki számára, de természetesen a klubnál mindenki nagyon örül ennek. Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni, a játékosok mindenesetre nagyon éhesek a sikerre és arra, hogy megmutathassák magukat magasabb szinten is!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek