hu en
2019. Június 22. 19:14  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics: „Szándékosan erős csapatok ellen készülünk”

A két vezetőedző értékelte a MOL Vidi FC-Akhmat Grozny felkészülési mérkőzést.

Marko Nikolics:

„Nem szeretnék különösebben mély elemzésbe belemenni, hiszen egy edzőmérkőzésről van szó. Szándékosan erős csapatokkal szerettünk volna játszani a Európa Liga-selejtezők előtt. Ma is egy jó együttes ellen léptünk pályára, jó tempójú mérkőzés kerekedett ebből. 22 játékos kapott lehetőséget, szinte mindenki egészséges volt, kisebb sérülés miatt csak Berecz Zsombor nem lépett ma pályára, így két különböző csapatot néztünk meg. Voltak jó momentumaink, de nyilvánvalóan voltak olyan dolgok, amelyek korrekcióra szorulnak. Holnap folytatjuk tovább a felkészülést az előttünk álló feladatokra!”

Rashid Rakhimov:

„Mindig örülünk, ha megnyerünk egy mérkőzést, de a felkészülési találkozókon nem ez a cél, hanem az, hogy lássuk azt, hogy a stáb által megtervezett dolgokból mit, és milyen módon tudunk megvalósítani. Emellett természetesen célunk még ezeken a meccseken az, hogy a lehető legjobb módon felkészüljünk az orosz élvonalban ránk váró kemény feladatokra. Láttam biztató dolgokat, de olyan epizódok is akadtak a mérkőzésen, amelyek nem tetszettek. Olyan mérkőzések várnak ránk, ahol intenzívebben kell játszanunk és minőségibb játékot kell nyújtanunk. Szóval most el is megyek a csapattal együtt én is futni 5x1000 méter sprintet, büntetés gyanánt” - zárta nagy mosoly kíséretében egy viccel nyilatkozatát a Grozny korábbi orosz és tádzsik válogatott vezetőedzője.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek