hu en
2019. Június 21. 09:23  -  Guber Péter
EURÓPA-BAJNOKSÁG
Önkénteseket keres az UEFA és az MLSZ a 2020-as Európa-bajnokságra

Az Euópai Labdarúgó-szövetség és a Magyar Labdarúgó-szövetség közös programjában a résztvevők bepillantást nyerhetnek a rendezés és a szervezés teljes folyamatába.

Amint azt szurkolóink minden bizonnyal tudják, a 2020-as Európa-bajnokság összesen négy mérkőzését Magyarországon, a novemberben átadásra kerülő új Puskás Ferenc Stadionban rendezi meg az UEFA. Az ilyen jellegű események állandó része az önkéntes program is, mely természetesen a 2020-as Európa-bajnokság alatt is működni fog. 

A Magyar Labdarúgó-szövetség információi alapján az EURO2020 önkénteseinek mindössze három feltételnek kell megfelelniük:

• 2002. május 1. előtti születésnap,
• legalább társalgási szintű angol nyelvtudás,
• legalább a mérkőzésnapokon (2020.06.16, 06.20, 06.24, 06.28.) elérhetőnek kell lenni.

Az UEFA célja, hogy Európa lakosaival közösen egy örökké tartó emléket teremtsen a rendezővárosok lakóinak és az UEFA azt szeretné, ha egy felejthetetlen élményben lenne részük a jelentkező önkénteseknek, mely reményeik szerint meghozza a kedvet az önkéntességhez, így a továbbiakban még többen vesznek majd részt labdarúgó események kisegítésében. A kiválasztott önkéntesek a rendezés és szervezés teljes folyamatába bepillantást nyerhetnek, hiszen a legkülönbözőbb feladatkörökben segíthetik a szervező csapat munkáját: többek között ilyen az akkreditáció, ceremónia, transzport, média, versenyrendezés, és nézői szolgáltatások is.

Amennyiben valamely szurkolónk minden feltételnek megfelel és felkeltette érdeklődését a lehetőség, a [email protected] email-címre írva tájékozódhat a további lépésekkel kapcsolatban!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek