hu en
2019. Június 21. 10:10  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
EURÓPA LIGA
Az FK Zeta Golubovci kérésére mégis Montenegróban kezdődhet a párharc

A montenegróiak hivatalos kérelmet nyújtottak be a pályaválasztói jog visszacserélésére.

Együttesünk az Európa Liga első selejtezőkörében a montenegrói FK Zeta Golubovci csapatával mérkőzik. Ahogy arról a molvidi.hu-n korábban beszámoltunk, a keddi sorsoláson az UEFA eredetileg a Zetát sorsolta ki a pályaválasztónak az odavágóra, azonban az Európai Labdarúgó-szövetség döntése alapján - vélhetőleg az UEFA-licenccel rendelkező montenegrói stadionok számát figyelembe véve - a pályaválasztói jog felcserélésre került.

Ennek szellemében a július 11-i, első mérkőzést rendeztük volna hazai környezetben, azonban a Zeta hivatalos kérelmet nyújtott be a pályaválasztói jog visszacserélésére. Amennyiben a kérés elfogadásra kerül, a montenegrói odavágó a tervek szerint július 11-én kerülne megrendezésre, a székesfehérvári visszavágóra pedig július 18-án kerülne sor. Kérjük szurkolóinkat, hogy amennyiben még nem tervezték meg az utazást, még ne is tegyék, egy kis türelmet kérünk a döntésig.

CÍMKÉK
2019-2020 UEFA Európa Liga FK Zeta Golubovci - MOL Fehérvár FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek